Nieuws en activiteiten

Wil jij op de hoogte blijven van wat zich afspeelt in onze mooie wijk? Volg ons dan ook op Facebook!

 

Sintzamelingsactie speelgoed 2022

Elke dag is het weer in het nieuws: de inflatie is ongekend hoog, de energieprijzen gestegen. Veel mensen hebben het moeilijk om rond te komen. En voor je het weer is het weer december. Waar de een naar uit kijkt, kijkt de ander als een berg tegen op. Al dat eten, al die cadeautjes…

Lees meer »

Oranjelaan

Woensdag 23 februari was er een informatieavond over de herinrichting van de Oranjelaan. Het verkeersbesluit en inspraakplan ligt ter inzage en tot en met 22 maart konden bewoners en belanghebbenden reageren. Nieuwsgierig naar de plannen? Kijk op www.roermond.nl/oranjelaan. 

Lees meer »

Mysterybox

Lockdowntip 2: Sportservice Roermond verstopt een mystery box ergens in Roermond. Om deze mystery box te openen heb je een speciale code nodig. Deze code wordt verspreid op verschillende plekken in Roermond. Lukt het jou om alle codes te vinden? Ga dan opzoek naar de mystery box en maak hem open.

Lees meer »

Update sloopwerkzaamheden Dr Philipslaan

Bericht van uitvoerder JANSSEN DE JONG BOUW ZUID B.V.In de nieuwsbrief van oktober is de vooraankondiging gedaan dat de puinbreker in week 45 gepland staat, graag informeren wij u dat deze met minimaal een week verschoven zal worden naar week 46. Uiteraard informeren wij u één week vantevoren over de exacte dag.

Lees meer »

Win je eigen mutsontwerp

Op de Vrijveld Vrijmarkt maak je 13 juni kennis met Knitz Design van buurtbewoonster Margriet Snelder. Knitz design en Knitz voor kidz maakt gebreide accessoires voor kinderen en dames en gebreide woonaccessoires. Of dat nog niet reden genoeg is even langs te gaan de 13e, maken kinderen (t/m 12 jaar) kans op een muts volgens eigen ontwerp!

Lees meer »

Algemene Leden Vergadering

We nodigen alle leden van onze buurtvereniging uit voor onze Algemene Leden Vergadering. I.v.m. de coronamaatregelen vindt deze online plaats, op 29 maart om 20.30 uur. Het bestuur praat jullie dan graag even bij over de stand van zaken met betrekking tot de financiën, communicatie, de groencommissie, participatie en activiteiten. 

Lees meer »